HomeTakläggareTakläggare i Salem

VÅRA TJÄNSTERByt tak med en seriös takläggare i Salem 🥇

Våra underleverantörer har över 35 års erfarenhet av att betjäna kunder, är fullt licensierade, bundna och försäkrade och behandlar alla de jobbar med som familj.
MED ETT ÖGA FÖR DETALJER
Vi hjälper dig fräscha till ditt tak om det är vad du önskar.
ENERGIEFFEKTIVISERING
Att energieffektivisera innebär att minska energianvändningen och driftskostnaderna i din fastighet. Isolering spelar en avgörande roll för energieffektiviteten i en byggnad och står för upp till 75 procent av byggnaders totala energireduktionspotential.
FÖRLÄNG TAKETS LIVSLÄNGD
En takrenovering förlänger takets livslängd. Lång hållbarhet är trots allt det viktigaste när det kommer till tak.
SKADEKONTROLL
Vid tillsynen kontrolleras takets kondition, detaljer undersöks och rengöring görs vid behov. Det främsta syftet med tillsynen är att det i ett tidigt skede ska gå att upptäcka om en skada inträffat eller om det skett förändringar som innebär att en mera omfattande insats krävs.
Behöver du byta tak och vill hitta en bra och seriös takläggare i Salem?

Då ska du vända dig till våra takläggare på Tak365.se.

De tar ett helhetsansvar för ditt takbyte, samt hjälper dig med solpaneler och soltak.

På Tak365 i Salem utför våra takläggare i egenskap av godkända takläggare din takrenovering och byte av tak med hög kvalitet till ett fast pris. De arbetar med takläggning i Salem med omnejd. Hos oss får du en partner som bryr sig om ditt tak långsiktigt med fantastiska omdömen.

Vi satsar på hållbara takbyten och solceller. Det skapar ett tryggt boende och lägre energikostnader.

Vi tar också ett totalansvar för takbyggarnas säkerhet. Det innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg vid ett takbyte.

Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takläggare via exempelvis en tjänst som Reco.se, och där du som kund sedan har hela ansvaret för byggarbetsplatsen.

Hos oss får du också 15-års garanti via ett etablerat försäkringsbolag. Försäkringen gäller både på takmaterial och arbetet.

Starta en chatt
for att boka en gratis takbesiktning!

Vad kostar ett takbyte?

En av de vanligaste frågorna vi får i Salem är hur mycket ett takbyte kostar. Priset för att byta eller lägga ett nytt tak beror på många olika faktorer, bland annat vilket material du väjer vid ditt takbyte och ifall hantverkaren behöver jobba jour exempelvis. Listan kan göras lång – och här kan du läsa mer.

För att hjälpa dig i ditt beslut erbjuder vi hembesök av våra takspecialister som på plats kan bedöma priset på ditt tak – HELT GRATIS. Dessutom hjälper vi dig att räkna ut rätt rotavdrag. Allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt framtida takrenoveringsprojekt.

Med målet att bli bästa takläggaren i Salem med omnejd

Våra certifierade takläggare hjälper dig med byte av plåttak, tegeltak och betongtak.

Vi genomför takrenoveringar i Salem med omnejd.

Dåliga tak kan innebära många risker som i värsta fall kan leda till bland annat vattenskador. En takrenovering lyfter hela fastigheten utseendemässigt samtidigt som det även kan höja fastighetens värde.

Även en mindre takrenovering kan göra stor skillnad. Våra erfarna takläggare kan genom takrenovering återställa ditt tak till sin forna glans! Efter att våra takarbetare hjälp dig med takrenovering kan du känna dig trygg i att taket håller i många år framöver!


Vi behöver alla tak över huvudet. Taket är den viktigaste delen i husets skydd mot klimatpåverkan. Idag har vi stora krav på ett bra tak och takavvattning. Yttertaket ska täta mot vind, vatten, snö och kyla.

Vi står för prisvärd, säker takläggning med garanti i hela Salem. Vi ger alltid fast pris på våra jobb!

Vi har långt erfarenhet av tak och vet att tak är olika, så även tycke och smak. Vi kan därför erbjuda olika lösningar anpassade till enskilda objekt i egenskap av en takentreprenör med mycket erfarenhet.

Våra kompetenser inom tak:

  • Papptak. På låglutande tak gäller takpapp, vi har kompetensen och ger garanti på jobbet.
  • Tegeltak. Nyläggning & omläggningar av tak: Lertegel, betongpannor och glaserat.
  • Plåttak. Plåtarbeten på tak och fasad, exempelvis rännor & rör, skorstensinklädnader, stosar m.m.
  • Takmålning. Med rätt takmålning förlänger du livslängden 10–20 år beroende på förutsättningarna.
  • Taksäkerhet. Exempelvis takbryggor, snörasskydd och stegsäkringar. Här ingår även säker åtkomst för sotare.
  • Takavvattning. Väl fungerande avvattning är en viktig faktor för täta tak och lång livslängd.

Är det aktuellt med ett takbyte i Salem inom den närmsta framtiden?

Beroende på vilket slags tak ni har på er byggnad i dagsläget så är det lite olika förutsättningar för hur arbetet kommer att se ut. Är det så att ni vill gå från exempelvis ett plåttak till betong så behöver man bygga en mer gedigen grund.

Oavsett vilket takbyte i Salem vi på Tak365 står inför så ser vi självklart till att underarbetet är oklanderligt och korrekt utfört. Eftersom taket i allra högsta grad är byggnadens mest betydelsefulla del så är det nödvändigt att byta tak i tid och anlita en mycket betrodd takfirma.

Det är oerhört olika hur länge ett tak är dugligt, det beror på vilket tak och material ni har. Man kan lite slarvigt säga att ett tak är funktionellt i allt mellan 15-40 år.

När det är dags att byta tak så bör ni fråga er själva vilket tak ni önskar och hur lång livslängd ni vill att det ska. Ett tak ska klara mycket, alltifrån kraftigt regn och tunga snöfall.

Tänk på att detta är en investering som är väl värd sina pengar och när ni anlitar en seriös takläggare så får ni givetvis de garantier som ni bör ha. Allt för att försäkringar ska gälla om olyckan är framme.

Vi är proffs på att byta tak i Salem

Att vända sig till firma som verkligen kan sin sak på sina fem fingrar ger er trygghet och säkerhet. Ni kan lugnt luta er tillbaka då vi har all expertis och kan vägleda er genom hela processen. Huruvida ni är ett företag, bostadsrättsförening eller privatperson har ingen betydelse, vi tar åt oss alla uppdrag. Stora som små! Ert takbyte i Salem kommer att utföras professionellt och noggrant.

Vi gör alltid vårt yttersta när det är dags för att lägga nytt tak i Salem.

Är ni osäker på om det verkligen är ett helt takbyte i Salem ni står inför eller om det skulle räcka med en del reparationer?

Lita på oss, vi gör en grundlig kontrollbesiktning av taket och underlaget (som dessutom är helt gratis).

Inför en takrenovering besöker vi dig för att göra en bedömning över hur ditt tak mår. Efter att vi kontrollerat ditt tak kan vi göra en uppskattning och rekommendation. Vi ger dig en rekommendation utifrån vilken typ av takrenovering som ger ditt tak bästa resultat på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Du kan lita på våra takläggare. Vi har erfarenhet, noggrannhet och varsamhet som ger ditt tak en uppfräschning som varar länge.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med takrenovering i Salem!

Ni ska inte behöva betala mer än vad som är nödvändigt.

VÅRA TJÄNSTERInstallation & Underhåll

Våra underleverantörer har över 35 års erfarenhet av att betjäna kunder, är fullt licensierade, bundna och försäkrade och behandlar alla de jobbar med som familj.
1
Jag är ganska händig. Kan jag byta mitt tak själv?

Vi rekommenderar ingen att försöka sig på att byta ut sitt tak själva.

2
Mitt tak läcker. Behöver jag verkligen byta ut hela taket?

Inte alltid. Det beror på. Boka en gratis takbesiktning redan idag så tar vi reda på det.

ÖPPETTIDER
Alla dagar: 8.00 - 18.00
PLATS
Seglaregatan 29c
414 57
Göteborg
TELEFONKONTAKT
0700-16 76 43
Ring oss när som helst ifall du har några funderingar.

Tak365.se, 2021 © Alla rättigheter förbehållna. Sidkarta.