HomeTaklÀggareTaklÀggare i Bollebygd

VÅRA TJÄNSTERByt tak med en seriös taklĂ€ggare i Bollebygd đŸ„‡

VÄra underleverantörer har över 35 Ärs erfarenhet av att betjÀna kunder, Àr fullt licensierade, bundna och försÀkrade och behandlar alla de jobbar med som familj.
MED ETT ÖGA FÖR DETALJER
Vi hjÀlper dig frÀscha till ditt tak om det Àr vad du önskar.
ENERGIEFFEKTIVISERING
Att energieffektivisera innebÀr att minska energianvÀndningen och driftskostnaderna i din fastighet. Isolering spelar en avgörande roll för energieffektiviteten i en byggnad och stÄr för upp till 75 procent av byggnaders totala energireduktionspotential.
FÖRLÄNG TAKETS LIVSLÄNGD
En takrenovering förlÀnger takets livslÀngd. LÄng hÄllbarhet Àr trots allt det viktigaste nÀr det kommer till tak.
SKADEKONTROLL
Vid tillsynen kontrolleras takets kondition, detaljer undersöks och rengöring görs vid behov. Det frÀmsta syftet med tillsynen Àr att det i ett tidigt skede ska gÄ att upptÀcka om en skada intrÀffat eller om det skett förÀndringar som innebÀr att en mera omfattande insats krÀvs.
Behöver du byta tak och vill hitta en bra och seriös taklÀggare i Bollebygd?

DÄ ska du vÀnda dig till vÄra underleverantörer pÄ Tak365.se.

De tar ett helhetsansvar för ditt takbyte, samt hjÀlper dig med solpaneler och soltak.

PÄ Tak365 i Bollebygd utför vÄra underleverantörer i egenskap av godkÀnda taklÀggare din takrenovering och byte av tak med hög kvalitet till ett fast pris. De arbetar med taklÀggning i Bollebygd med omnejd. Hos oss fÄr du en partner som bryr sig om ditt tak lÄngsiktigt med fantastiska omdömen.

Vi satsar pÄ hÄllbara takbyten och solceller. Det skapar ett tryggt boende och lÀgre energikostnader.

Vi tar ocksÄ ett totalansvar för takbyggarnas sÀkerhet. Det innebÀr att du som kund aldrig behöver kÀnna dig otrygg vid ett takbyte.

Det ska jÀmföras med nÀr du köper en enstaka tjÀnst av en taklÀggare via exempelvis en tjÀnst som Reco.se, och dÀr du som kund sedan har hela ansvaret för byggarbetsplatsen.

Hos oss fÄr du ocksÄ 15-Ärs garanti via ett etablerat försÀkringsbolag. FörsÀkringen gÀller bÄde pÄ takmaterial och arbetet.

Starta en chatt
for att boka en gratis takbesiktning!

Vad kostar ett takbyte?

En av de vanligaste frĂ„gorna vi fĂ„r i Bollebygd Ă€r hur mycket ett takbyte kostar. Priset för att byta eller lĂ€gga ett nytt tak beror pĂ„ mĂ„nga olika faktorer, bland annat vilket material du vĂ€jer vid ditt takbyte och ifall hantverkaren behöver jobba jour exempelvis. Listan kan göras lĂ„ng – och hĂ€r kan du lĂ€sa mer.

För att hjĂ€lpa dig i ditt beslut erbjuder vi hembesök av vĂ„ra takspecialister som pĂ„ plats kan bedöma priset pĂ„ ditt tak – HELT GRATIS. Dessutom hjĂ€lper vi dig att rĂ€kna ut rĂ€tt rotavdrag. Allt för att du som kund ska kĂ€nna dig trygg i ditt framtida takrenoveringsprojekt.

Med mÄlet att bli bÀsta taklÀggaren i Bollebygd med omnejd

VÄra certifierade taklÀggare hjÀlper dig med byte av plÄttak, tegeltak och betongtak.

Vi genomför takrenoveringar i Bollebygd med omnejd.

DÄliga tak kan innebÀra mÄnga risker som i vÀrsta fall kan leda till bland annat vattenskador. En takrenovering lyfter hela fastigheten utseendemÀssigt samtidigt som det Àven kan höja fastighetens vÀrde.

Även en mindre takrenovering kan göra stor skillnad. VĂ„ra erfarna taklĂ€ggare kan genom takrenovering Ă„terstĂ€lla ditt tak till sin forna glans! Efter att vĂ„ra takarbetare hjĂ€lp dig med takrenovering kan du kĂ€nna dig trygg i att taket hĂ„ller i mĂ„nga Ă„r framöver!


Vi behöver alla tak över huvudet. Taket Àr den viktigaste delen i husets skydd mot klimatpÄverkan. Idag har vi stora krav pÄ ett bra tak och takavvattning. Yttertaket ska tÀta mot vind, vatten, snö och kyla.

Vi stÄr för prisvÀrd, sÀker taklÀggning med garanti i hela Bollebygd. Vi ger alltid fast pris pÄ vÄra jobb!

Vi har lÄngt erfarenhet av tak och vet att tak Àr olika, sÄ Àven tycke och smak. Vi kan dÀrför erbjuda olika lösningar anpassade till enskilda objekt i egenskap av en takentreprenör med mycket erfarenhet.

VĂ„ra kompetenser inom tak:

  • Papptak. PĂ„ lĂ„glutande tak gĂ€ller takpapp, vi har kompetensen och ger garanti pĂ„ jobbet.
  • Tegeltak. NylĂ€ggning & omlĂ€ggningar av tak: Lertegel, betongpannor och glaserat.
  • PlĂ„ttak. PlĂ„tarbeten pĂ„ tak och fasad, exempelvis rĂ€nnor & rör, skorstensinklĂ€dnader, stosar m.m.
  • TakmĂ„lning. Med rĂ€tt takmĂ„lning förlĂ€nger du livslĂ€ngden 10–20 Ă„r beroende pĂ„ förutsĂ€ttningarna.
  • TaksĂ€kerhet. Exempelvis takbryggor, snörasskydd och stegsĂ€kringar. HĂ€r ingĂ„r Ă€ven sĂ€ker Ă„tkomst för sotare.
  • Takavvattning. VĂ€l fungerande avvattning Ă€r en viktig faktor för tĂ€ta tak och lĂ„ng livslĂ€ngd.

Är det aktuellt med ett takbyte i Bollebygd inom den nĂ€rmsta framtiden?

Beroende pĂ„ vilket slags tak ni har pĂ„ er byggnad i dagslĂ€get sĂ„ Ă€r det lite olika förutsĂ€ttningar för hur arbetet kommer att se ut. Är det sĂ„ att ni vill gĂ„ frĂ„n exempelvis ett plĂ„ttak till betong sĂ„ behöver man bygga en mer gedigen grund.

Oavsett vilket takbyte i Bollebygd vi pÄ Tak365 stÄr inför sÄ ser vi sjÀlvklart till att underarbetet Àr oklanderligt och korrekt utfört. Eftersom taket i allra högsta grad Àr byggnadens mest betydelsefulla del sÄ Àr det nödvÀndigt att byta tak i tid och anlita en mycket betrodd takfirma.

Det Àr oerhört olika hur lÀnge ett tak Àr dugligt, det beror pÄ vilket tak och material ni har. Man kan lite slarvigt sÀga att ett tak Àr funktionellt i allt mellan 15-40 Är.

NÀr det Àr dags att byta tak sÄ bör ni frÄga er sjÀlva vilket tak ni önskar och hur lÄng livslÀngd ni vill att det ska. Ett tak ska klara mycket, alltifrÄn kraftigt regn och tunga snöfall.

TÀnk pÄ att detta Àr en investering som Àr vÀl vÀrd sina pengar och nÀr ni anlitar en seriös taklÀggare sÄ fÄr ni givetvis de garantier som ni bör ha. Allt för att försÀkringar ska gÀlla om olyckan Àr framme.

Vi Àr proffs pÄ att byta tak i Bollebygd

Att vÀnda sig till firma som verkligen kan sin sak pÄ sina fem fingrar ger er trygghet och sÀkerhet. Ni kan lugnt luta er tillbaka dÄ vi har all expertis och kan vÀgleda er genom hela processen. Huruvida ni Àr ett företag, bostadsrÀttsförening eller privatperson har ingen betydelse, vi tar Ät oss alla uppdrag. Stora som smÄ! Ert takbyte i Bollebygd kommer att utföras professionellt och noggrant.

Vi gör alltid vÄrt yttersta nÀr det Àr dags för att lÀgga nytt tak i Bollebygd.

Är ni osĂ€ker pĂ„ om det verkligen Ă€r ett helt takbyte i Bollebygd ni stĂ„r inför eller om det skulle rĂ€cka med en del reparationer?

Lita pÄ oss, vi gör en grundlig kontrollbesiktning av taket och underlaget (som dessutom Àr helt gratis).

Inför en takrenovering besöker vi dig för att göra en bedömning över hur ditt tak mÄr. Efter att vi kontrollerat ditt tak kan vi göra en uppskattning och rekommendation. Vi ger dig en rekommendation utifrÄn vilken typ av takrenovering som ger ditt tak bÀsta resultat pÄ ett sÄ kostnadseffektivt sÀtt som möjligt.  

Du kan lita pÄ vÄra taklÀggare. Vi har erfarenhet, noggrannhet och varsamhet som ger ditt tak en uppfrÀschning som varar lÀnge. 

VÀlkommen att kontakta oss för att fÄ veta mer om hur vi kan hjÀlpa er med takrenovering i Bollebygd!

Ni ska inte behöva betala mer Àn vad som Àr nödvÀndigt.

VÅRA TJÄNSTERInstallation & UnderhĂ„ll

VÄra underleverantörer har över 35 Ärs erfarenhet av att betjÀna kunder, Àr fullt licensierade, bundna och försÀkrade och behandlar alla de jobbar med som familj.
1
Jag Àr ganska hÀndig. Kan jag byta mitt tak sjÀlv?

Vi rekommenderar ingen att försöka sig pÄ att byta ut sitt tak sjÀlva.

2
Mitt tak lÀcker. Behöver jag verkligen byta ut hela taket?

Inte alltid. Det beror pÄ. Boka en gratis takbesiktning redan idag sÄ tar vi reda pÄ det.

ÖPPETTIDER
Alla dagar: 8.00 - 18.00
PLATS
Seglaregatan 29c
414 57
Göteborg
TELEFONKONTAKT
0700-16 76 43
Ring oss nÀr som helst ifall du har nÄgra funderingar.

Tak365.se, 2021 © Alla rÀttigheter förbehÄllna. Sidkarta.